LANDELIJKE VILLATUIN IN DE POLDER

Rhoon

Tuinoppervlakte 2100
Aanleg 2021
Architect woning Bongers
Hoveniersbedrijf Dick van de Ven uit Rhoon

Een prachtige woning die duidelijk past in de landelijke omgeving van Rhoon, maar in een modern jasje. Een mooie rieten kap, grote raampartijen en de eiken balken geven de imposante uitstraling aan deze woning.

De bewoners woonden nog in Singapore toen ik aan de slag ging met het ontwerp. Een duidelijk idee van een strakke belijning, ruimte voor diverse terrassen, veel gras en een grote carport en oprit voor de auto’s.

De belijning komt van de grote Schellevis tegels in combinatie met antraciet split en een mooie donkere klinker die we zorgvuldig uit hebben gekozen bij de gevelstenen aan de onderzijde van de woning. Dicht bij de woning strakke borders met vakbeplanting, maar verder in de tuin grote gevarieerde borders met veel kleur.

Inmiddels is het gezin ingetrokken in de woning en word er volop genoten van de tuin. Er is alle ruimte op het grote grasveld met de grote trampoline. Er is een speciale hoek ingericht als moestuin en de eiken houten constructie komt in de tuin terug als pergola.

Enthousiast geworden om jouw tuin te transformeren?